mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézéskapcsolat
Augustova Monika et al. The influence of the addition of instant rice mash on the textural properties of rice bread. (2022) CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 1212-1800 1805-9317
Közlemény:
Farkas Alexandra et al. Comparative study on the rheological and baking behaviour of enzyme-treated and arabinoxylan-enriched gluten-free straight dough and sourdough small-scale systems. (2021) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 101
Idéző közlemény:
Augustova Monika et al. The influence of the addition of instant rice mash on the textural properties of rice bread. (2022) CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 1212-1800 1805-9317
Független: Igen
2023-05-31 21:38
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás