mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézéskapcsolat
Brouns F. et al. Do ancient wheats contain less gluten than modern bread wheat, in favour of better health?. (2022) NUTRITION BULLETIN 1471-9827 1467-3010 47 2 157-167
Közlemény:
Hajas L. et al. ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years. (2017) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 46 2 187-195
Idéző közlemény:
Brouns F. et al. Do ancient wheats contain less gluten than modern bread wheat, in favour of better health?. (2022) NUTRITION BULLETIN 1471-9827 1467-3010 47 2 157-167
Független: Igen
2023-12-02 13:20
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás