Brigitta Jesztl et al. FT-NIR origin identification of coffee samples. (2019) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 61 1 2372-2376
[Idézéskapcsolat:29050437]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
29050437
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2020-06-26T12:52:14.904+0000
Létrehozás dátuma
2020-06-26T12:51:44.115+0000
Létrehozó
Gere Attila (Élelmiszertudományok)
Duplumellenőrzés
2020-06-26T12:52:15.012+0000
Utolsó duplumkeresés
2020-06-26T12:52:15.012+0000
Közlemény
Radványi Dalma et al. Rapid evaluation technique to differentiate mushroom disease-related moulds by detecting microbial volatile organic compounds using HS-SPME-GC-MS. (2015) ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 1618-2642 1618-2650 407 2 537-545
Közlemény MTMT azonosítója
2824426
Kapcsolódó cikk
Brigitta Jesztl et al. FT-NIR origin identification of coffee samples. (2019) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 61 1 2372-2376
Idézőközlemény MTMT azonosítója
31361574
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/29050437
Címke
Brigitta Jesztl et al. FT-NIR origin identification of coffee samples. (2019) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 61 1 2372-2376
2020-08-14 19:37