Kárpáti Zsóka et al. A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával. (2018) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 LXIV 3 2165-2176
[Idézéskapcsolat:29050409]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
29050409
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2020-06-26T12:37:40.137+0000
Létrehozás dátuma
2020-06-26T12:36:43.395+0000
Létrehozó
Gere Attila (Élelmiszertudományok)
Duplumellenőrzés
2020-06-26T12:37:40.249+0000
Utolsó duplumkeresés
2020-06-26T12:37:40.249+0000
Közlemény
D Radványi et al. Discrimination of Mushroom disease related mould species based solely on unprocessed chromatograms. (2016) JOURNAL OF CHEMOMETRICS 0886-9383 1099-128X 30 197-202
Kapcsolódó cikk
Kárpáti Zsóka et al. A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával. (2018) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 LXIV 3 2165-2176
Idézőközlemény MTMT azonosítója
30308954
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/29050409
Címke
Kárpáti Zsóka et al. A kávézacc beltartalmi jellemzőinek vizsgálata klasszikus mérési, ICP-OES és FT-NIR technika alkalmazásával. (2018) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 LXIV 3 2165-2176
2020-08-05 01:56