Roma Rocco et al. Insects as Novel Food: A Consumer Attitude Analysis through the Dominance-Based Rough Set Approach. (2020) SUSTAINABILITY 2071-1050 9 p. 1
[Idézéskapcsolat:29050321]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
29050321
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2020-06-26T11:50:12.801+0000
Létrehozás dátuma
2020-06-26T11:50:07.285+0000
Létrehozó
Gere Attila (Élelmiszertudományok)
Duplumellenőrzés
2020-06-26T11:50:12.897+0000
Utolsó duplumkeresés
2020-06-26T11:50:12.897+0000
Közlemény
Barbara Biró et al. Buckwheat-pasta enriched with silkworm powder: Technological analysis and sensory evaluation. (2019) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 116
Közlemény MTMT azonosítója
30795922
Kapcsolódó cikk
Roma Rocco et al. Insects as Novel Food: A Consumer Attitude Analysis through the Dominance-Based Rough Set Approach. (2020) SUSTAINABILITY 2071-1050 9 p. 1
Idézőközlemény MTMT azonosítója
31272877
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/29050321
Címke
Roma Rocco et al. Insects as Novel Food: A Consumer Attitude Analysis through the Dominance-Based Rough Set Approach. (2020) SUSTAINABILITY 2071-1050 9 p. 1
2020-08-13 01:56