Roncolini Andrea et al. Lesser mealworm (Alphitobius diaperinus) powder as a novel baking ingredient for manufacturing high-protein, mineral-dense snacks. (2020) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 131 p. 109031
[Idézéskapcsolat:29050320]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
29050320
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2020-06-26T11:49:02.370+0000
Létrehozás dátuma
2020-06-26T11:48:55.804+0000
Létrehozó
Gere Attila (Élelmiszertudományok)
Duplumellenőrzés
2020-06-26T11:49:02.455+0000
Utolsó duplumkeresés
2020-06-26T11:49:02.455+0000
Közlemény
Barbara Biró et al. Buckwheat-pasta enriched with silkworm powder: Technological analysis and sensory evaluation. (2019) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 116
Közlemény MTMT azonosítója
30795922
Kapcsolódó cikk
Roncolini Andrea et al. Lesser mealworm (Alphitobius diaperinus) powder as a novel baking ingredient for manufacturing high-protein, mineral-dense snacks. (2020) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 131 p. 109031
Idézőközlemény MTMT azonosítója
31361552
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/29050320
Címke
Roncolini Andrea et al. Lesser mealworm (Alphitobius diaperinus) powder as a novel baking ingredient for manufacturing high-protein, mineral-dense snacks. (2020) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 131 p. 109031
2020-08-13 02:45