Wei X. et al. Effects of Bacillus amyloliquefaciens LFB112 in the diet on growth of broilers and on the quality and fatty acid composition of broiler meat. (2017) ANIMAL PRODUCTION SCIENCE 1836-0939 1836-5787 57 9 1899-1905
[Idézéskapcsolat:28971601]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
28971601
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2020-04-29T13:02:15.539+0000
Létrehozás dátuma
2020-04-29T12:51:40.126+0000
Létrehozó
Bikádi Katalin (Állatorvostud. Egy. 4, admin)
Duplumellenőrzés
2020-04-30T07:53:17.623+0000
Utolsó duplumkeresés
2020-04-30T07:53:17.623+0000
Közlemény
A Jerzsele et al. Efficacy of protected sodium butyrate, a protected blend of essential oils, their combination and Bacillus amyloliquefaciens spore suspension against artifically induced necrotic enteritis in broilers. (2012) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 91 837-843
Közlemény MTMT azonosítója
1899469
Kapcsolódó cikk
Wei X. et al. Effects of Bacillus amyloliquefaciens LFB112 in the diet on growth of broilers and on the quality and fatty acid composition of broiler meat. (2017) ANIMAL PRODUCTION SCIENCE 1836-0939 1836-5787 57 9 1899-1905
Idézőközlemény MTMT azonosítója
31294979
Eredet
Scopus
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/28971601
Címke
Wei X. et al. Effects of Bacillus amyloliquefaciens LFB112 in the diet on growth of broilers and on the quality and fatty acid composition of broiler meat. (2017) ANIMAL PRODUCTION SCIENCE 1836-0939 1836-5787 57 9 1899-1905
2020-08-10 07:25