{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-28 12:24", "content" : { "otype" : "Citation", "mtid" : 28764210, "status" : "VALIDATED", "published" : true, "unhandledTickets" : 0, "deleted" : false, "lastModified" : "2020-09-02T13:51:59.323+0000", "created" : "2020-01-27T13:03:55.368+0000", "creator" : { "otype" : "Author", "mtid" : 10008463, "link" : "/api/author/10008463", "label" : "Dublecz Károly (Állattenyésztés, takarmányozás)", "familyName" : "Dublecz", "givenName" : "Károly", "published" : true, "oldId" : 10008463, "snippet" : true }, "lastDuplumOK" : "2020-09-02T13:51:59.458+0000", "lastDuplumSearch" : "2020-09-02T13:51:59.458+0000", "validated" : "2020-09-02T13:51:59.452+0000", "validator" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10069741, "link" : "/api/admin/10069741", "label" : "Kapitány Zoltán (admin)", "familyName" : "Kapitány", "givenName" : "Zoltán", "published" : true, "snippet" : true }, "publication" : { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 2318920, "link" : "/api/publication/2318920", "label" : "Bartos Á et al. Eltérő zsírsav-összetételű olajok hatása brojler csirkék teljesítményére, a hús élvezeti értékére, valamint a szövetek zsírsav-összetételére. (2004) Megjelent: Agrártermelés - harmóniában a természettel p. 78", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 31, "link" : "/api/publicationtype/31", "label" : "Egyéb konferenciaközlemény", "code" : 31, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 4, "published" : true, "oldId" : 31, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000175, "link" : "/api/subtype/10000175", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 31, "link" : "/api/publicationtype/31", "label" : "Egyéb konferenciaközlemény", "code" : 31, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 4, "published" : true, "oldId" : 31, "snippet" : true }, "listPosition" : 453, "published" : true, "oldId" : 10000175, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Eltérő zsírsav-összetételű olajok hatása brojler csirkék teljesítményére, a hús élvezeti értékére, valamint a szövetek zsírsav-összetételére", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2004, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : true, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 2318920, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 2318920, "related" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 3212967, "link" : "/api/publication/3212967", "label" : "Ribács Attila et al. Chlorella mikroalga felhasználása gazdasági állataink takarmányozásában. 2. közlemény: A pecsenyepulykák hizlalási és vágási paramétereire kifejtett hatás.. (2017) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 66 1 11-23", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Chlorella mikroalga felhasználása gazdasági állataink takarmányozásában. 2. közlemény: A pecsenyepulykák hizlalási és vágási paramétereire kifejtett hatás.", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 1191949, "link" : "/api/publicationidentifier/1191949", "label" : "REAL-J: 9032/1/ÁTT 2017_1_FINAL.pdf#page=13", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 145, "link" : "/api/publicationsource/145", "label" : "REAL-J", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10007, "link" : "/api/publicationsourcetype/10007", "label" : "Repozitórium", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "REAL-J", "linkPattern" : "http://real-j.mtak.hu/@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 145, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "NO", "idValue" : "9032/1/ÁTT 2017_1_FINAL.pdf#page=13", "published" : false, "oldId" : 1657622, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 1128911, "link" : "/api/journal/1128911", "label" : "ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814", "pIssn" : "0230-1814", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "FOREIGN_AND_HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 1128911, "snippet" : true }, "volume" : "66", "issue" : "1", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 13, "publishedYear" : 2017, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3212967, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 3212967, "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : null, "mentions" : [ { "otype" : "Mention", "mtid" : 345958, "link" : "/api/mention/345958", "label" : "10", "listPosition" : 1, "page" : "10", "published" : false, "snippet" : true } ], "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/28764210", "label" : "Ribács Attila et al. Chlorella mikroalga felhasználása gazdasági állataink takarmányozásában. 2. közlemény: A pecsenyepulykák hizlalási és vágási paramétereire kifejtett hatás.. (2017) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 66 1 11-23", "template" : "