Iqbal Aamir et al. Activation and inactivation mechanisms of polyphenol oxidase during thermal and non-thermal methods of food processing. (2019) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 117 170-182
[Idézéskapcsolat:28705797]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
28705797
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2020-01-10T20:29:42.207+0000
Létrehozás dátuma
2020-01-10T20:29:42.207+0000
Létrehozó
WoS import (admin)
Validálás dátuma
2020-01-10T20:29:42.185+0000
Validálta
WoS import (admin)
Közlemény
Dalmadi I et al. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Iqbal Aamir et al. Activation and inactivation mechanisms of polyphenol oxidase during thermal and non-thermal methods of food processing. (2019) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 117 170-182
Idézőközlemény MTMT azonosítója
31102308
Eredet
WoS-XML
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/28705797
Címke
Iqbal Aamir et al. Activation and inactivation mechanisms of polyphenol oxidase during thermal and non-thermal methods of food processing. (2019) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 117 170-182
2020-08-13 00:10