mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézéskapcsolat
Ogura Tairo et al. Simultaneous Detection of 13 Allergens in Thermally Processed Food Using Targeted LC-MS/MS Approach. (2019) JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL 1060-3271 1944-7922 102 5 1316-1329
Közlemény:
Török K et al. Investigation of the effects of food processing and matrix components on the analytical results of ELISA using and incurred gliadin reference material candidate. (2015) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 44 3 390-399
Idéző közlemény:
Ogura Tairo et al. Simultaneous Detection of 13 Allergens in Thermally Processed Food Using Targeted LC-MS/MS Approach. (2019) JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL 1060-3271 1944-7922 102 5 1316-1329
Független: Igen
2024-10-05 06:07
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás