Ana C Gonçalves et al. Nutrients, Bioactive Compounds and Bioactivity: The Health Benefits of Sweet Cherries (Prunus avium L.). (2018) CURRENT NUTRITION AND FOOD SCIENCE 1573-4013 2212-3881 14 1-20
[Idézéskapcsolat:28341381]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
28341381
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2019-12-06T01:46:56.945+0000
Létrehozás dátuma
2019-10-08T08:20:50.703+0000
Létrehozó
Tósaki Árpád (Kardiovaszkuláris farmakológia)
Validálás dátuma
2019-12-06T01:46:51.716+0000
Validálta
WoS import (admin)
Közlemény
Bak I et al. Cardioprotective mechanisms of Prunus cerasus (sour cherry) seed extract against ischemia-reperfusion-induced damage in isolated rat hearts. (2006) AMERICAN JOURNAL OF PHYSIOLOGY: HEART AND CIRCULATORY PHYSIOLOGY 0363-6135 1522-1539 291 3 H1329-H1336
Közlemény MTMT azonosítója
1195203
Kapcsolódó cikk
Ana C Gonçalves et al. Nutrients, Bioactive Compounds and Bioactivity: The Health Benefits of Sweet Cherries (Prunus avium L.). (2018) CURRENT NUTRITION AND FOOD SCIENCE 1573-4013 2212-3881 14 1-20
Idézőközlemény MTMT azonosítója
27448081
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/28341381
Címke
Ana C Gonçalves et al. Nutrients, Bioactive Compounds and Bioactivity: The Health Benefits of Sweet Cherries (Prunus avium L.). (2018) CURRENT NUTRITION AND FOOD SCIENCE 1573-4013 2212-3881 14 1-20
2020-08-10 21:29