Zhang Xiaoxu et al. A comparison of electronic nose and gas chromatography–mass spectrometry on discrimination and prediction of ochratoxin A content in Aspergillus carbonarius cultured grape-based medium. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 297 p. 124850
[Idézéskapcsolat:28261438]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
28261438
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2020-01-10T18:02:51.232+0000
Létrehozás dátuma
2019-08-17T09:01:24.504+0000
Létrehozó
Gere Attila (Élelmiszertudományok)
Duplumellenőrzés
2019-08-17T09:01:24.694+0000
Utolsó duplumkeresés
2019-08-17T09:01:24.694+0000
Validálás dátuma
2020-01-10T18:02:50.321+0000
Validálta
WoS import (admin)
Közlemény
Radványi Dalma et al. Rapid evaluation technique to differentiate mushroom disease-related moulds by detecting microbial volatile organic compounds using HS-SPME-GC-MS. (2015) ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 1618-2642 1618-2650 407 2 537-545
Közlemény MTMT azonosítója
2824426
Kapcsolódó cikk
Zhang Xiaoxu et al. A comparison of electronic nose and gas chromatography–mass spectrometry on discrimination and prediction of ochratoxin A content in Aspergillus carbonarius cultured grape-based medium. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 297 p. 124850
Idézőközlemény MTMT azonosítója
30766702
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/28261438
Címke
Zhang Xiaoxu et al. A comparison of electronic nose and gas chromatography–mass spectrometry on discrimination and prediction of ochratoxin A content in Aspergillus carbonarius cultured grape-based medium. (2019) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 297 p. 124850
2020-08-14 20:02