Liu Yongxiang et al. Alteration of phenolic profiles and antioxidant capacities of common buckwheat and tartary buckwheat produced in China upon thermal processing. (2019) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 99 12 5565-5576
[Idézéskapcsolat:28199447]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
28199447
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2020-01-10T21:18:11.156+0000
Létrehozás dátuma
2019-06-12T09:21:26.670+0000
Létrehozó
Polgár Klaudia (KE admin 5)
Duplumellenőrzés
2019-09-30T11:19:14.823+0000
Utolsó duplumkeresés
2019-09-30T11:19:14.823+0000
Validálás dátuma
2019-09-30T11:19:14.816+0000
Validálta
Polgár Klaudia (KE admin 5)
Közlemény
Brunori A et al. Combined effect of heat treatment and humidity on the total polyphenol content of tartary buckwheat whole flour. (2016) ANNALS OF THE UNIVERSITY DUNAREA DE JOS OF GALATI: FASCICLE VI, FOOD TECHNOLOGY 1843-5157 2068-259X 40 2 135-140
Közlemény MTMT azonosítója
3218098
Kapcsolódó cikk
Liu Yongxiang et al. Alteration of phenolic profiles and antioxidant capacities of common buckwheat and tartary buckwheat produced in China upon thermal processing. (2019) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 99 12 5565-5576
Idézőközlemény MTMT azonosítója
30711156
Eredet
DOI XML
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/28199447
Címke
Liu Yongxiang et al. Alteration of phenolic profiles and antioxidant capacities of common buckwheat and tartary buckwheat produced in China upon thermal processing. (2019) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 99 12 5565-5576
2020-08-13 02:45