Naviglio Daniele et al. Determination of Egg Number Added to Special Pasta by Means of Cholesterol Contained in Extracted Fat Using GC-FID. (2018) FOODS 2304-8158 7 9
[Idézéskapcsolat:28035620]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
28035620
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2019-03-09T07:34:03.806+0000
Létrehozás dátuma
2019-03-09T16:48:19.099+0000
Létrehozó
WoS import (admin)
Validálás dátuma
2019-03-09T16:48:19.066+0000
Validálta
WoS import (admin)
Közlemény
Egressy-Molnár O. Development of a GC-based method for the determination of egg content in dried pasta with the focus on method validation. (2011) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 40 Suppl 23-32
Közlemény MTMT azonosítója
2743504
Kapcsolódó cikk
Naviglio Daniele et al. Determination of Egg Number Added to Special Pasta by Means of Cholesterol Contained in Extracted Fat Using GC-FID. (2018) FOODS 2304-8158 7 9
Idézőközlemény MTMT azonosítója
30529511
Eredet
WoS XML
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/28035620
Címke
Naviglio Daniele et al. Determination of Egg Number Added to Special Pasta by Means of Cholesterol Contained in Extracted Fat Using GC-FID. (2018) FOODS 2304-8158 7 9
2020-08-08 05:33