Bleoanca Iulia et al. Mild-thermal and high pressure processing inactivation kinetics of polyphenol oxidase from peach puree. (2018) JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 0145-8876 1745-4530 41 7
[Idézéskapcsolat:28007524]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
28007524
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2019-03-07T18:11:21.739+0000
Létrehozás dátuma
2019-03-07T19:11:15.805+0000
Létrehozó
WoS import (admin)
Validálás dátuma
2019-03-07T19:11:15.782+0000
Validálta
WoS import (admin)
Közlemény
Dalmadi I et al. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Bleoanca Iulia et al. Mild-thermal and high pressure processing inactivation kinetics of polyphenol oxidase from peach puree. (2018) JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 0145-8876 1745-4530 41 7
Idézőközlemény MTMT azonosítója
30551027
Eredet
WoS XML
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/28007524
Címke
Bleoanca Iulia et al. Mild-thermal and high pressure processing inactivation kinetics of polyphenol oxidase from peach puree. (2018) JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 0145-8876 1745-4530 41 7
2020-08-10 09:02