Wang Wenjun et al. Shelf-life prediction of strawberry at different temperatures during storage using kinetic analysis and model development. (2018) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 42 8
[Idézéskapcsolat:28007523]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
28007523
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2019-03-07T18:11:21.739+0000
Létrehozás dátuma
2019-03-07T19:11:12.981+0000
Létrehozó
WoS import (admin)
Validálás dátuma
2019-03-07T19:11:12.955+0000
Validálta
WoS import (admin)
Közlemény
Dalmadi I et al. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Wang Wenjun et al. Shelf-life prediction of strawberry at different temperatures during storage using kinetic analysis and model development. (2018) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 42 8
Idézőközlemény MTMT azonosítója
30551026
Eredet
WoS XML
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/28007523
Címke
Wang Wenjun et al. Shelf-life prediction of strawberry at different temperatures during storage using kinetic analysis and model development. (2018) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 42 8
2020-08-10 02:14