Buchholz-Afari Martina I. et al. Increased stability of alcohol oxidase under high hydrostatic pressure. (2019) JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 0260-8774 246 95-101
[Idézéskapcsolat:28007522]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
28007522
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Törölt
Nem
Utolsó módosítás
2019-03-07T18:11:21.739+0000
Létrehozás dátuma
2019-03-07T19:11:09.915+0000
Létrehozó
WoS import (admin)
Validálás dátuma
2019-03-07T19:11:09.885+0000
Validálta
WoS import (admin)
Közlemény
Dalmadi I et al. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Buchholz-Afari Martina I. et al. Increased stability of alcohol oxidase under high hydrostatic pressure. (2019) JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 0260-8774 246 95-101
Idézőközlemény MTMT azonosítója
30551025
Eredet
WoS XML
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/28007522
Címke
Buchholz-Afari Martina I. et al. Increased stability of alcohol oxidase under high hydrostatic pressure. (2019) JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 0260-8774 246 95-101
2020-08-10 01:49