{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-29 16:48", "content" : { "otype" : "Citation", "mtid" : 27851221, "status" : "APPROVED", "published" : true, "comment" : "Online elérhető: http://taplalkozasmarketing.com/wp-content/uploads/04_M%C3%BCller-Gabnai-Pfau-Pet%C5%91_A-magyarok-t%C3%A1pl%C3%A1lkoz%C3%A1si-szok%C3%A1sainak-%C3%A9s-t%C3%A1pl%C3%A1lts%C3%A1gi-%C3%A1llapot%C3%A1nak-jellemz%C5%91i-Szakirodalmi-%C3%A1ttekint%C3%A9s.pdf", "unhandledTickets" : 0, "deleted" : false, "lastRefresh" : "2022-10-05T20:20:50.214+0000", "lastModified" : "2019-02-07T21:21:11.490+0000", "created" : "2019-02-07T21:20:27.439+0000", "creator" : { "otype" : "Author", "mtid" : 10037558, "link" : "/api/author/10037558", "label" : "Kiss Marietta (közgazdaságtudomány)", "familyName" : "Kiss", "givenName" : "Marietta", "published" : true, "oldId" : 10037558, "snippet" : true }, "lastDuplumOK" : "2019-02-07T21:25:56.481+0000", "lastDuplumSearch" : "2019-02-07T21:25:56.481+0000", "publication" : { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 3122825, "link" : "/api/publication/3122825", "label" : "Kiss Marietta et al. Az egészségtudatosság megjelenése a magyar lakosság táplálkozási szokásaiban korcsoportonként. (2016) Megjelent: A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése pp. 38-38", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000170, "link" : "/api/subtype/10000170", "label" : "Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet)", "name" : "Absztrakt / Kivonat", "nameEng" : "Abstract", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 234, "published" : true, "oldId" : 10000170, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Az egészségtudatosság megjelenése a magyar lakosság táplálkozási szokásaiban korcsoportonként", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 1, "publishedYear" : 2016, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 3122825, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 3122825, "related" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 30421914, "link" : "/api/publication/30421914", "label" : "Müller Anetta et al. A magyarok táplálkozási szokásainak és tápláltsági állapotának jellemzői – Szakirodalmi áttekintés. (2018) TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 2064-8839 2631-1380 5 2 45-55", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A magyarok táplálkozási szokásainak és tápláltsági állapotának jellemzői – Szakirodalmi áttekintés", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 15182612, "link" : "/api/publicationidentifier/15182612", "label" : "DOI: 10.20494/TM/5/2/4", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 6, "link" : "/api/publicationsource/6", "label" : "DOI", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10001, "link" : "/api/publicationsourcetype/10001", "label" : "DOI", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "DOI", "nameEng" : "DOI", "linkPattern" : "https://doi.org/@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 6, "snippet" : true }, "oaType" : "GREEN", "oaFree" : true, "idValue" : "10.20494/TM/5/2/4", "realUrl" : "https://doi.org/10.20494%2FTM%2F5%2F2%2F4", "published" : false, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 16555386, "link" : "/api/publicationidentifier/16555386", "label" : "DEA: 263580", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 38, "link" : "/api/publicationsource/38", "label" : "DEA", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10007, "link" : "/api/publicationsourcetype/10007", "label" : "Repozitórium", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "DEA", "linkPattern" : "http://hdl.handle.net/2437/@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 38, "snippet" : true }, "oaType" : "GREEN", "oaFree" : true, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "263580", "realUrl" : "http://hdl.handle.net/2437/263580", "published" : true, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 10033327, "link" : "/api/journal/10033327", "label" : "TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 2064-8839 2631-1380", "pIssn" : "2064-8839", "eIssn" : "2631-1380", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 10033327, "snippet" : true }, "volume" : "5", "issue" : "2", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 11, "publishedYear" : 2018, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "oaLink" : "https://doi.org/10.20494%2FTM%2F5%2F2%2F4", "published" : true, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 30421914, "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : null, "mentions" : [ { "otype" : "Mention", "mtid" : 402022, "link" : "/api/mention/402022", "label" : "\"KISS és szerzőtársai (2016) hazai, 14-56+ évesek között végzett fókuszcsoportos vizsgálatából az derült ki, hogy a legtöbb korosztály inkább természetes formájukban fogyasztaná a vitaminokat és ásván", "listPosition" : 1, "context" : "\"KISS és szerzőtársai (2016) hazai, 14-56+ évesek között végzett fókuszcsoportos vizsgálatából az derült ki, hogy a legtöbb korosztály inkább természetes formájukban fogyasztaná a vitaminokat és ásványi anyagokat, kivéve a 19-26, és az 56 éven felüliek korcsoportját.\" (48. o.)", "published" : false, "snippet" : true } ], "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/27851221", "label" : "Müller Anetta et al. A magyarok táplálkozási szokásainak és tápláltsági állapotának jellemzői – Szakirodalmi áttekintés. (2018) TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 2064-8839 2631-1380 5 2 45-55", "template" : "