{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-19 06:39", "content" : { "otype" : "Citation", "mtid" : 27679117, "status" : "VALIDATED", "published" : true, "comment" : "Debreceni Egyetem, Debrecen", "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2018-09-24T12:15:35.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 17679117, "lastModified" : "2021-02-04T08:35:05.368+0000", "created" : "2018-09-24T12:15:18.000+0000", "lastDuplumOK" : "2021-02-04T08:35:05.414+0000", "lastDuplumSearch" : "2021-02-04T08:35:05.414+0000", "validated" : "2021-02-04T08:35:05.444+0000", "validator" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10052935, "link" : "/api/admin/10052935", "label" : "Törökné Vas Marianna (SZE Szakreferens, admin)", "familyName" : "Törökné Vas", "givenName" : "Marianna", "published" : true, "oldId" : 10052935, "snippet" : true }, "publication" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 2002842, "link" : "/api/publication/2002842", "label" : "Viszket E et al. Adatok a Nyugat-magyarországi nyers-tejminták zsírsav összetételére vonatkozóan. (2011) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 15 2 55-61", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Adatok a Nyugat-magyarországi nyers-tejminták zsírsav összetételére vonatkozóan", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 544764, "link" : "/api/publicationidentifier/544764", "label" : "SOE Publicatio repozitórium: 1079", "source" : { "otype" : "SwordSource", "mtid" : 147, "link" : "/api/publicationsource/147", "label" : "SOE Publicatio repozitórium", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10007, "link" : "/api/publicationsourcetype/10007", "label" : "Repozitórium", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "SOE Publicatio repozitórium", "nameEng" : "SOE Publicatio repozitórium", "linkPattern" : "http://publicatio.nyme.hu/@@@/", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 147, "snippet" : true }, "oaType" : "GREEN", "oaFree" : false, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "1079", "published" : false, "oldId" : 1460180, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 2147678, "link" : "/api/journal/2147678", "label" : "ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789", "pIssn" : "1418-1789", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 2147678, "snippet" : true }, "volume" : "15", "issue" : "2", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 7, "publishedYear" : 2011, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "oaLink" : "http://publicatio.nyme.hu/1079/", "published" : true, "oldId" : 2002842, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 2002842, "related" : { "otype" : "Thesis", "mtid" : 27679117, "link" : "/api/publication/27679117", "label" : "Süli Á. A tejzsír zsírsav-összetételének megváltoztatása takarmányozási módszerekkel (Changing the fatty acid composition in milk fat with animal nutrition methods). (2018)", "core" : false, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 28, "link" : "/api/publicationtype/28", "label" : "Disszertáció", "code" : 28, "otypeName" : "Thesis", "listPosition" : 8, "published" : true, "oldId" : 28, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 9, "link" : "/api/subtype/9", "label" : "PhD (Disszertáció)", "name" : "PhD", "nameEng" : "PhD", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 28, "link" : "/api/publicationtype/28", "label" : "Disszertáció", "code" : 28, "otypeName" : "Thesis", "listPosition" : 8, "published" : true, "oldId" : 28, "snippet" : true }, "listPosition" : 867, "published" : true, "oldId" : 9, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A tejzsír zsírsav-összetételének megváltoztatása takarmányozási módszerekkel (Changing the fatty acid composition in milk fat with animal nutrition methods)", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 154, "publishedYear" : 2018, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 17679117, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 27679117, "source" : "kézi felvitel", "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : null, "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/27679117", "label" : "Süli Á. A tejzsír zsírsav-összetételének megváltoztatása takarmányozási módszerekkel (Changing the fatty acid composition in milk fat with animal nutrition methods). (2018)", "template" : "