{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-19 15:01", "content" : { "otype" : "Citation", "mtid" : 27679093, "status" : "VALIDATED", "published" : true, "comment" : "Debreceni Egyetem, Debrecen", "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2018-09-24T12:17:13.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 17679093, "lastModified" : "2021-02-04T08:18:06.217+0000", "created" : "2018-09-24T12:11:28.000+0000", "lastDuplumOK" : "2021-02-04T08:18:06.265+0000", "lastDuplumSearch" : "2021-02-04T08:18:06.265+0000", "validated" : "2021-02-04T08:18:06.285+0000", "validator" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10052935, "link" : "/api/admin/10052935", "label" : "Törökné Vas Marianna (SZE Szakreferens, admin)", "familyName" : "Törökné Vas", "givenName" : "Marianna", "published" : true, "oldId" : 10052935, "snippet" : true }, "publication" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 2000923, "link" : "/api/publication/2000923", "label" : "Viszket Erna et al. Az évszak hatása a tehéntej zsírsav-összetételére (Seasonal changes in the fatty acid profile of bovine milk). (2010) TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 1219-3224 70 1-2 15-21", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, { "otype" : "Language", "mtid" : 10002, "link" : "/api/language/10002", "label" : "Angol", "name" : "Angol", "nameEng" : "English", "published" : true, "oldId" : 2, "snippet" : true } ], "title" : "Az évszak hatása a tehéntej zsírsav-összetételére (Seasonal changes in the fatty acid profile of bovine milk)", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 543727, "link" : "/api/publicationidentifier/543727", "label" : "Matarka: 1378937", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 33, "link" : "/api/publicationsource/33", "label" : "Matarka", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10003, "link" : "/api/publicationsourcetype/10003", "label" : "Indexelő adatbázis", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Matarka", "nameEng" : "Matarka", "linkPattern" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 33, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "1378937", "published" : false, "oldId" : 1412500, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 2153090, "link" : "/api/journal/2153090", "label" : "TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 1219-3224", "pIssn" : "1219-3224", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 2153090, "snippet" : true }, "volume" : "70", "issue" : "1-2", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 7, "publishedYear" : 2010, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : true, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 2000923, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 2000923, "related" : { "otype" : "Thesis", "mtid" : 27679093, "link" : "/api/publication/27679093", "label" : "Süli Á. A tejzsír zsírsav-összetételének megváltoztatása takarmányozási módszerekkel (Changing the fatty acid composition in milk fat with animal nutrition methods). (2018)", "core" : false, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 28, "link" : "/api/publicationtype/28", "label" : "Disszertáció", "code" : 28, "otypeName" : "Thesis", "listPosition" : 8, "published" : true, "oldId" : 28, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 9, "link" : "/api/subtype/9", "label" : "PhD (Disszertáció)", "name" : "PhD", "nameEng" : "PhD", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 28, "link" : "/api/publicationtype/28", "label" : "Disszertáció", "code" : 28, "otypeName" : "Thesis", "listPosition" : 8, "published" : true, "oldId" : 28, "snippet" : true }, "listPosition" : 867, "published" : true, "oldId" : 9, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A tejzsír zsírsav-összetételének megváltoztatása takarmányozási módszerekkel (Changing the fatty acid composition in milk fat with animal nutrition methods)", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 154, "publishedYear" : 2018, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 17679093, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 27679093, "source" : "kézi felvitel", "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : null, "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/27679093", "label" : "Süli Á. A tejzsír zsírsav-összetételének megváltoztatása takarmányozási módszerekkel (Changing the fatty acid composition in milk fat with animal nutrition methods). (2018)", "template" : "