Khan MIH et al. Transport of cellular water during drying: An understanding of cell rupturing mechanism in apple tissue. (2018) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 105 772-781
[Idézéskapcsolat:27341828]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
27341828
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-07-11T13:03:33.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
17341828
Utolsó módosítás
2019-09-10T14:11:18.032+0000
Létrehozás dátuma
2018-04-22T07:47:42.000+0000
Duplumellenőrzés
2019-06-29T18:10:05.638+0000
Utolsó duplumkeresés
2019-06-29T18:10:05.638+0000
Láttamozva
2018-07-11T13:03:33.000+0000
Láttamozó
Milánkovics Róbert (PTE ÁOK admin 5)
Validálás dátuma
2019-09-10T16:32:24.305+0000
Validálta
Milánkovics Róbert (PTE ÁOK admin 4)
Közlemény
Vajda Zsolt et al. Brain adaptation to water loading in rabbits as assessed by NMR relaxometry. (1999) PEDIATRIC RESEARCH 0031-3998 1530-0447 46 4 450-454
Közlemény MTMT azonosítója
1177597
Kapcsolódó cikk
Khan MIH et al. Transport of cellular water during drying: An understanding of cell rupturing mechanism in apple tissue. (2018) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 105 772-781
Idézőközlemény MTMT azonosítója
3307719
Eredet
Scopus
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/27341828
Címke
Khan MIH et al. Transport of cellular water during drying: An understanding of cell rupturing mechanism in apple tissue. (2018) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 105 772-781
2020-08-12 15:26