Tsarenko Pavel. VALUATION TECHNIQUES OF FRESHNESS OF POULTRY EGGS. (2017) ENGINEERING FOR RURAL DEVELOPMENT 1691-3043 1691-5976 - Jelgava 1359-1363
[Idézéskapcsolat:27262483]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
27262483
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
17262483
Utolsó módosítás
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Létrehozás dátuma
2018-04-13T06:40:55.000+0000
Láttamozva
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Láttamozó
Rábitsné Táltos Zsuzsanna (BCE admin)
Közlemény
Seregély Zs. Investigating the properties of egg white pasteurised by ultra-high hydrostatic pressure and gamma irradiation by evaluating their NIR spectra and chemosensor array sensor signal responses using different methods of qualitative analysis. (2006) CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 0169-7439 82 115-121
Közlemény MTMT azonosítója
1998899
Kapcsolódó cikk
Tsarenko Pavel et al. VALUATION TECHNIQUES OF FRESHNESS OF POULTRY EGGS. (2017) ENGINEERING FOR RURAL DEVELOPMENT 1691-3043 1691-5976 - Jelgava 1359-1363
Idézőközlemény MTMT azonosítója
27262483
Eredet
WoS-XML
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/27262483
Címke
Tsarenko Pavel. VALUATION TECHNIQUES OF FRESHNESS OF POULTRY EGGS. (2017) ENGINEERING FOR RURAL DEVELOPMENT 1691-3043 1691-5976 - Jelgava 1359-1363
2020-08-13 00:09