Tiberio de. High isostatic pressure and thermal processing of gal fruit (Euterpe oleracea Martius): Effect on pulp color and inactivation of peroxidase and polyphenol oxidase. (2018) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 105 853-862
[Idézéskapcsolat:27262481]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
27262481
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-06-20T09:54:57.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
17262481
Utolsó módosítás
2019-03-07T18:11:21.739+0000
Létrehozás dátuma
2018-04-13T06:40:49.000+0000
Validálás dátuma
2019-03-07T19:11:17.460+0000
Validálta
WoS import (admin)
Közlemény
Dalmadi I et al. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Tiberio de Jesus et al. High isostatic pressure and thermal processing of gal fruit (Euterpe oleracea Martius): Effect on pulp color and inactivation of peroxidase and polyphenol oxidase. (2018) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 105 853-862
Idézőközlemény MTMT azonosítója
27262481
Eredet
WoS-XML
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/27262481
Címke
Tiberio de. High isostatic pressure and thermal processing of gal fruit (Euterpe oleracea Martius): Effect on pulp color and inactivation of peroxidase and polyphenol oxidase. (2018) FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 0963-9969 105 853-862
2020-08-12 23:20