Behlül Sevim Yusuf. Effects of an Addition of Different Essential Oils and Their Combinations to Diets on Performance and Carcass Characteristics Parameters in Broilers. (2017) TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2148-127X 2148-127X 5 8 964-968
[Idézéskapcsolat:26802436]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26802436
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2017-09-03T04:30:14.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16802436
Utolsó módosítás
2017-09-03T04:30:14.000+0000
Létrehozás dátuma
2017-09-03T04:30:00.000+0000
Duplumellenőrzés
2020-04-30T07:53:17.608+0000
Utolsó duplumkeresés
2020-04-30T07:53:17.608+0000
Közlemény
A Jerzsele et al. Efficacy of protected sodium butyrate, a protected blend of essential oils, their combination and Bacillus amyloliquefaciens spore suspension against artifically induced necrotic enteritis in broilers. (2012) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 91 837-843
Közlemény MTMT azonosítója
1899469
Kapcsolódó cikk
Behlül Sevim Yusuf. Effects of an Addition of Different Essential Oils and Their Combinations to Diets on Performance and Carcass Characteristics Parameters in Broilers. (2017) TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2148-127X 2148-127X 5 8 964-968
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26802436
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/26802436
Címke
Behlül Sevim Yusuf. Effects of an Addition of Different Essential Oils and Their Combinations to Diets on Performance and Carcass Characteristics Parameters in Broilers. (2017) TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2148-127X 2148-127X 5 8 964-968
2020-08-07 18:16