Khan MdIH et al. Mechanistic understanding of cellular level of water in plant-based food material. (2017) Megjelent: AIP Conference Proceedings
[Idézéskapcsolat:26796341]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26796341
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-07-11T13:03:33.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16796341
Utolsó módosítás
2019-09-10T14:11:18.032+0000
Létrehozás dátuma
2017-08-29T13:43:20.000+0000
Duplumellenőrzés
2019-06-29T14:45:54.266+0000
Utolsó duplumkeresés
2019-06-29T14:45:54.266+0000
Láttamozva
2018-07-11T13:03:33.000+0000
Láttamozó
Milánkovics Róbert (PTE ÁOK admin 5)
Validálás dátuma
2019-09-10T16:32:30.264+0000
Validálta
Milánkovics Róbert (PTE ÁOK admin 4)
Közlemény
Vajda Zsolt et al. Brain adaptation to water loading in rabbits as assessed by NMR relaxometry. (1999) PEDIATRIC RESEARCH 0031-3998 1530-0447 46 4 450-454
Kapcsolódó cikk
Khan MdIH et al. Mechanistic understanding of cellular level of water in plant-based food material. (2017) Megjelent: AIP Conference Proceedings
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26796356
Eredet
Scopus-RIS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/26796341
Címke
Khan MdIH et al. Mechanistic understanding of cellular level of water in plant-based food material. (2017) Megjelent: AIP Conference Proceedings
2020-08-04 13:14