Xubiao Wei et al. Effects of Bacillus amyloliquefaciens LFB112 in the diet on growth of broilers and on the quality and fatty acid composition of broiler meat. (2017) ANIMAL PRODUCTION SCIENCE 1836-0939 1836-5787
[Idézéskapcsolat:26696020]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26696020
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2017-07-26T05:32:14.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16696020
Utolsó módosítás
2017-07-26T05:32:14.000+0000
Létrehozás dátuma
2017-07-26T05:31:52.000+0000
Duplumellenőrzés
2020-04-30T07:53:17.635+0000
Utolsó duplumkeresés
2020-04-30T07:53:17.635+0000
Közlemény
A Jerzsele et al. Efficacy of protected sodium butyrate, a protected blend of essential oils, their combination and Bacillus amyloliquefaciens spore suspension against artifically induced necrotic enteritis in broilers. (2012) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 91 837-843
Közlemény MTMT azonosítója
1899469
Kapcsolódó cikk
Xubiao Wei Xiudong et al. Effects of Bacillus amyloliquefaciens LFB112 in the diet on growth of broilers and on the quality and fatty acid composition of broiler meat. (2017) ANIMAL PRODUCTION SCIENCE 1836-0939 1836-5787
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26696020
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/26696020
Címke
Xubiao Wei et al. Effects of Bacillus amyloliquefaciens LFB112 in the diet on growth of broilers and on the quality and fatty acid composition of broiler meat. (2017) ANIMAL PRODUCTION SCIENCE 1836-0939 1836-5787
2020-08-09 02:22