Schieber A. Carotenoids. (2016) Megjelent: Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages: Industrial Applications for Improving Food Color pp. 101-123
[Idézéskapcsolat:26629324]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26629324
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2017-06-04T05:20:43.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16629324
Utolsó módosítás
2017-06-04T05:20:43.000+0000
Létrehozás dátuma
2017-06-04T05:02:37.000+0000
Közlemény
Andrássy Éva. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Közlemény MTMT azonosítója
2262363
Kapcsolódó cikk
Schieber A. Carotenoids. (2016) Megjelent: Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages: Industrial Applications for Improving Food Color pp. 101-123
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26629324
Eredet
Scopus-RIS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/26629324
Címke
Schieber A. Carotenoids. (2016) Megjelent: Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages: Industrial Applications for Improving Food Color pp. 101-123
2020-08-11 15:18