IdézéskapcsolatA Tóth et al. Development of egg product's preservation in ∗ the last 25 years T = A tojáslétermékek tartósításának fejlődése az elmúlt 25 évben. (2016) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 138 8 495-502

Közlemény:
Andrássy Éva et al. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Kapcsolódó cikk:
A Tóth et al. Development of egg product's preservation in ∗ the last 25 years T = A tojáslétermékek tartósításának fejlődése az elmúlt 25 évben. (2016) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 138 8 495-502
Független: Igen
2020-11-24 02:29