Zhou M. Degradation kinetics of cyanidin 3-O-glucoside and cyanidin 3-O-rutinoside during hot air and vacuum drying in mulberry (Morus alba L.) fruit: A comparative study based on solid food system. (2017)
[Idézéskapcsolat:26629249]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26629249
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Megjegyzés
Besorolás Név: JOUR idéző Cím: Degradation kinetics of cyanidin 3-O-glucoside and cyanidin 3-O-rutinoside during hot air and vacuum drying in mulberry (Morus alba L.) fruit: A comparative study based on solid food system idéző Cím: Food Chemistry idéző Folyóirat/Könyv cím/Szabadalmi szám: Food Chemistry idéző Kötet: 229 Jelleg Műfaj: JOUR
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2017-06-04T04:32:05.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16629249
Utolsó módosítás
2017-06-04T04:32:05.000+0000
Létrehozás dátuma
2017-06-04T04:21:50.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Zhou M. Degradation kinetics of cyanidin 3-O-glucoside and cyanidin 3-O-rutinoside during hot air and vacuum drying in mulberry (Morus alba L.) fruit: A comparative study based on solid food system. (2017)
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26629249
Eredet
Scopus-RIS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/26629249
Címke
Zhou M. Degradation kinetics of cyanidin 3-O-glucoside and cyanidin 3-O-rutinoside during hot air and vacuum drying in mulberry (Morus alba L.) fruit: A comparative study based on solid food system. (2017)
2020-08-07 17:25