Keerthirathne Thilini. Reducing Risk of Salmonellosis through Egg Decontamination Processes. (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH 1661-7827 1660-4601 14 3
[Idézéskapcsolat:26528174]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26528174
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16528174
Utolsó módosítás
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Létrehozás dátuma
2017-04-29T15:53:06.000+0000
Láttamozva
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Láttamozó
Rábitsné Táltos Zsuzsanna (BCE admin)
Közlemény
Seregély Zs. Investigating the properties of egg white pasteurised by ultra-high hydrostatic pressure and gamma irradiation by evaluating their NIR spectra and chemosensor array sensor signal responses using different methods of qualitative analysis. (2006) CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 0169-7439 82 115-121
Kapcsolódó cikk
Keerthirathne Thilini Piushani et al. Reducing Risk of Salmonellosis through Egg Decontamination Processes. (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH 1661-7827 1660-4601 14 3
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26528174
Eredet
WoS-XML
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/26528174
Címke
Keerthirathne Thilini. Reducing Risk of Salmonellosis through Egg Decontamination Processes. (2017) INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH 1661-7827 1660-4601 14 3
2020-08-07 00:46