Khan MIH et al. Investigation of bound and free water in plant-based food material using NMR Tˇˇ2ˇˇˇ relaxometry. (2016) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 38 252-261
[Idézéskapcsolat:26382919]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26382919
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2017-11-15T13:16:26.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16382919
Utolsó módosítás
2019-09-10T14:11:18.032+0000
Létrehozás dátuma
2017-02-13T04:13:12.000+0000
Duplumellenőrzés
2019-06-29T21:22:03.071+0000
Utolsó duplumkeresés
2019-06-29T21:22:03.071+0000
Láttamozva
2017-05-31T13:19:23.000+0000
Láttamozó
Milánkovics Róbert (PTE ÁOK admin 5)
Validálás dátuma
2019-02-20T17:40:28.930+0000
Validálta
Szuper Admin (admin)
Közlemény
Vajda Zsolt et al. Brain adaptation to water loading in rabbits as assessed by NMR relaxometry. (1999) PEDIATRIC RESEARCH 0031-3998 1530-0447 46 4 450-454
Közlemény MTMT azonosítója
1177597
Kapcsolódó cikk
Khan MIH et al. Investigation of bound and free water in plant-based food material using NMR Tˇˇ2ˇˇˇ relaxometry. (2016) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 38 252-261
Idézőközlemény MTMT azonosítója
3141167
Eredet
Scopus
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/26382919
Címke
Khan MIH et al. Investigation of bound and free water in plant-based food material using NMR Tˇˇ2ˇˇˇ relaxometry. (2016) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 38 252-261
2020-08-10 21:23