Kaushik Neelima. Inactivation of polyphenol oxidase and peroxidase enzymes during pulsed, static and cyclic pressurization of litchi (Litchi chinensis) juice. (2016) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 100 412-423
[Idézéskapcsolat:26359698]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26359698
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2017-02-20T11:47:41.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16359698
Utolsó módosítás
2017-02-20T11:47:41.000+0000
Létrehozás dátuma
2017-02-10T00:06:11.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Kaushik Neelima et al. Inactivation of polyphenol oxidase and peroxidase enzymes during pulsed, static and cyclic pressurization of litchi (Litchi chinensis) juice. (2016) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 100 412-423
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26359698
Eredet
WoS-XML
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/26359698
Címke
Kaushik Neelima. Inactivation of polyphenol oxidase and peroxidase enzymes during pulsed, static and cyclic pressurization of litchi (Litchi chinensis) juice. (2016) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 100 412-423
2020-08-10 04:49