Fodor Mónika. Examination of the value system and food preferences in the institutional catering market in light of primary research carried out in Békés county. (2008) GAZDÁLKODÁS 0046-5518 52 22 94-102
[Idézéskapcsolat:26201739]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26201739
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2017-06-06T12:05:53.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16201739
Utolsó módosítás
2017-06-06T12:05:53.000+0000
Létrehozás dátuma
2016-11-27T12:37:07.000+0000
Láttamozva
2017-06-06T12:05:53.000+0000
Láttamozó
Kovács Zoltán Sándor (BCE admin 5 - INAKTÍV)
Közlemény
Agárdi Irma et al. Az élelmiszer-kiskereskedelem szerkezeti változásai és kialakult vállalatcsoportok Magyarországon. (2000) MARKETING ÉS MENEDZSMENT 1219-0349 34 3 8-14
Közlemény MTMT azonosítója
1341095
Kapcsolódó cikk
Fodor Mónika. Examination of the value system and food preferences in the institutional catering market in light of primary research carried out in Békés county. (2008) GAZDÁLKODÁS 0046-5518 52 22 94-102
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26201739
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/26201739
Címke
Fodor Mónika. Examination of the value system and food preferences in the institutional catering market in light of primary research carried out in Békés county. (2008) GAZDÁLKODÁS 0046-5518 52 22 94-102
2020-08-10 01:11