Dai Yuewen. Longjing tea quality classification by fusion of features collected from E-nose. (2015) CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 0169-7439 144 63-70
[Idézéskapcsolat:26181202]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26181202
Státusz
Egyeztetett
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16181202
Utolsó módosítás
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Létrehozás dátuma
2016-11-24T14:34:41.000+0000
Láttamozva
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Láttamozó
Rábitsné Táltos Zsuzsanna (BCE admin)
Közlemény
Seregély Zs. Investigating the properties of egg white pasteurised by ultra-high hydrostatic pressure and gamma irradiation by evaluating their NIR spectra and chemosensor array sensor signal responses using different methods of qualitative analysis. (2006) CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 0169-7439 82 115-121
Közlemény MTMT azonosítója
1998899
Kapcsolódó cikk
Dai Yuewen et al. Longjing tea quality classification by fusion of features collected from E-nose. (2015) CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 0169-7439 144 63-70
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26181202
Eredet
WoS-XML
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/26181202
Címke
Dai Yuewen. Longjing tea quality classification by fusion of features collected from E-nose. (2015) CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 0169-7439 144 63-70
2020-08-11 16:02