Knorr Dietrich. High-Pressure-Induced Effects on Bacterial Spores, Vegetative Microorganisms, and Enzymes. (2011) Megjelent: Food Engineering Series pp. 325-340
[Idézéskapcsolat:26181201]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26181201
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2016-12-14T13:55:53.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16181201
Utolsó módosítás
2016-12-14T13:55:53.000+0000
Létrehozás dátuma
2016-11-24T14:34:37.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Knorr Dietrich et al. High-Pressure-Induced Effects on Bacterial Spores, Vegetative Microorganisms, and Enzymes. (2011) Megjelent: Food Engineering Series pp. 325-340
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26181201
Eredet
WoS-XML
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/26181201
Címke
Knorr Dietrich. High-Pressure-Induced Effects on Bacterial Spores, Vegetative Microorganisms, and Enzymes. (2011) Megjelent: Food Engineering Series pp. 325-340
2020-08-11 15:35