de Bruijn Johannes. Effect of Vacuum Microwave Drying on the Quality and Storage Stability of Strawberries. (2016) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 40 5 1104-1115
[Idézéskapcsolat:26181199]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26181199
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2016-12-14T13:55:39.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16181199
Utolsó módosítás
2016-12-14T13:55:39.000+0000
Létrehozás dátuma
2016-11-24T14:34:32.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
de Bruijn Johannes et al. Effect of Vacuum Microwave Drying on the Quality and Storage Stability of Strawberries. (2016) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 40 5 1104-1115
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26181199
Eredet
WoS-XML
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/26181199
Címke
de Bruijn Johannes. Effect of Vacuum Microwave Drying on the Quality and Storage Stability of Strawberries. (2016) JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 0145-8892 1745-4549 40 5 1104-1115
2020-08-15 22:53