Michalina Adaszyńska. Use of essential oils in broiler chicken production – a review. (2016) ANNALS OF ANIMAL SCIENCE 1642-3402 2300-8733
[Idézéskapcsolat:26059495]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
26059495
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2016-09-08T08:03:18.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
16059495
Utolsó módosítás
2016-09-08T08:03:18.000+0000
Létrehozás dátuma
2016-09-01T06:31:39.000+0000
Duplumellenőrzés
2020-04-30T07:53:17.481+0000
Utolsó duplumkeresés
2020-04-30T07:53:17.481+0000
Láttamozva
2016-09-08T08:03:18.000+0000
Láttamozó
Bikádi Katalin (könyvtáros, admin)
Közlemény
A Jerzsele et al. Efficacy of protected sodium butyrate, a protected blend of essential oils, their combination and Bacillus amyloliquefaciens spore suspension against artifically induced necrotic enteritis in broilers. (2012) POULTRY SCIENCE 0032-5791 1525-3171 91 837-843
Közlemény MTMT azonosítója
1899469
Kapcsolódó cikk
Michalina Adaszyńska -. Use of essential oils in broiler chicken production – a review. (2016) ANNALS OF ANIMAL SCIENCE 1642-3402 2300-8733
Idézőközlemény MTMT azonosítója
26059495
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Kontextus
Essential oils show a particularly strong action against Gram-positive bacteria: Bacillus cereus, Bacillus subtilis, Clostridium colinum, Clostridium septicum, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus, or Streptococcus gallolyticus (Hammer et al., 1999; Si et al., 2009; Owuehand et al., 2010; Jerzsele et al., 2012; Muthayian et al., 2012; Solorzano-Santos and Miranda-Novales, 2012; Mahboubi et al., 2013; Nimbarte and Kulkarni, 2013; Zengin and Baysal, 2014).
Link
/api/citation/26059495
Címke
Michalina Adaszyńska. Use of essential oils in broiler chicken production – a review. (2016) ANNALS OF ANIMAL SCIENCE 1642-3402 2300-8733
2020-08-10 18:15