Hernandez-Ortega M et al. Antioxidant, Antinociceptive, and Anti-Inflammatory Effects of Carotenoids Extracted from Dried Pepper (Capsicum annuum L.). (2012) JOURNAL OF BIOMEDICINE AND BIOTECHNOLOGY 1110-7243 1110-7251 2314-6141
[Idézéskapcsolat:25983970]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
25983970
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2016-09-01T11:21:31.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
15983970
Utolsó módosítás
2016-09-01T11:21:31.000+0000
Létrehozás dátuma
2016-08-15T11:35:22.000+0000
Láttamozva
2016-09-01T11:21:31.000+0000
Láttamozó
Antalné Sipos Szilvia (DE/GYTK admin 5)
Közlemény
Bak I et al. Cardioprotective mechanisms of Prunus cerasus (sour cherry) seed extract against ischemia-reperfusion-induced damage in isolated rat hearts. (2006) AMERICAN JOURNAL OF PHYSIOLOGY: HEART AND CIRCULATORY PHYSIOLOGY 0363-6135 1522-1539 291 3 H1329-H1336
Közlemény MTMT azonosítója
1195203
Kapcsolódó cikk
Hernandez-Ortega M et al. Antioxidant, Antinociceptive, and Anti-Inflammatory Effects of Carotenoids Extracted from Dried Pepper (Capsicum annuum L.). (2012) JOURNAL OF BIOMEDICINE AND BIOTECHNOLOGY 1110-7243 1110-7251 2314-6141
Idézőközlemény MTMT azonosítója
25983970
Eredet
WOS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/25983970
Címke
Hernandez-Ortega M et al. Antioxidant, Antinociceptive, and Anti-Inflammatory Effects of Carotenoids Extracted from Dried Pepper (Capsicum annuum L.). (2012) JOURNAL OF BIOMEDICINE AND BIOTECHNOLOGY 1110-7243 1110-7251 2314-6141
2020-08-09 10:54