Jayachandran Lakshmi. Inactivation Kinetics of the Most Baro-Resistant Enzyme in High Pressure Processed Litchi-Based Mixed Fruit Beverage. (2016) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149 9 7 1135-1147
[Idézéskapcsolat:25983369]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
25983369
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2016-08-14T12:00:08.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
15983369
Utolsó módosítás
2016-08-14T12:00:08.000+0000
Létrehozás dátuma
2016-08-14T11:59:27.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Jayachandran Lakshmi E et al. Inactivation Kinetics of the Most Baro-Resistant Enzyme in High Pressure Processed Litchi-Based Mixed Fruit Beverage. (2016) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149 9 7 1135-1147
Idézőközlemény MTMT azonosítója
25983369
Eredet
Scopus-RIS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/25983369
Címke
Jayachandran Lakshmi. Inactivation Kinetics of the Most Baro-Resistant Enzyme in High Pressure Processed Litchi-Based Mixed Fruit Beverage. (2016) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149 9 7 1135-1147
2020-08-10 18:04