{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-19 06:56", "content" : { "otype" : "Citation", "mtid" : 25538003, "status" : "VALIDATED", "published" : true, "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2016-08-20T07:20:01.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 15538003, "lastRefresh" : "2022-06-27T13:12:43.642+0000", "lastModified" : "2021-02-04T08:18:06.769+0000", "created" : "2016-03-31T14:43:01.000+0000", "lastDuplumOK" : "2021-02-04T08:18:06.830+0000", "lastDuplumSearch" : "2021-02-04T08:18:06.830+0000", "adminApproved" : "2016-08-20T07:20:01.000+0000", "adminApprover" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10020949, "link" : "/api/admin/10020949", "label" : "Tompáné Székely Zsófia (SOE admin 4)", "familyName" : "Tompáné Székely", "givenName" : "Zsófia", "published" : true, "oldId" : 10020949, "snippet" : true }, "validated" : "2021-02-04T08:18:06.858+0000", "validator" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10052935, "link" : "/api/admin/10052935", "label" : "Törökné Vas Marianna (SZE Szakreferens, admin)", "familyName" : "Törökné Vas", "givenName" : "Marianna", "published" : true, "oldId" : 10052935, "snippet" : true }, "publication" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 2000923, "link" : "/api/publication/2000923", "label" : "Viszket Erna et al. Az évszak hatása a tehéntej zsírsav-összetételére (Seasonal changes in the fatty acid profile of bovine milk). (2010) TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 1219-3224 70 1-2 15-21", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, { "otype" : "Language", "mtid" : 10002, "link" : "/api/language/10002", "label" : "Angol", "name" : "Angol", "nameEng" : "English", "published" : true, "oldId" : 2, "snippet" : true } ], "title" : "Az évszak hatása a tehéntej zsírsav-összetételére (Seasonal changes in the fatty acid profile of bovine milk)", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 543727, "link" : "/api/publicationidentifier/543727", "label" : "Matarka: 1378937", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 33, "link" : "/api/publicationsource/33", "label" : "Matarka", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10003, "link" : "/api/publicationsourcetype/10003", "label" : "Indexelő adatbázis", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Matarka", "nameEng" : "Matarka", "linkPattern" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 33, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "1378937", "realUrl" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=1378937", "published" : false, "oldId" : 1412500, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 2153090, "link" : "/api/journal/2153090", "label" : "TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 1219-3224", "pIssn" : "1219-3224", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 2153090, "snippet" : true }, "volume" : "70", "issue" : "1-2", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 7, "publishedYear" : 2010, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : true, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 2000923, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 2000923, "related" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 2952392, "link" : "/api/publication/2952392", "label" : "Süli Ágnes et al. A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre : irodalmi áttekintés. (2015) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 64 3 164-177", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 1134514, "link" : "/api/subtype/1134514", "label" : "Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Összefoglaló cikk", "nameEng" : "Survey paper", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 102, "published" : true, "oldId" : 1134514, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre : irodalmi áttekintés", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 1022949, "link" : "/api/publicationidentifier/1022949", "label" : "REAL-J: 2049/8/ÁTT 2015_3_Teljes.pdf#page=16", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 145, "link" : "/api/publicationsource/145", "label" : "REAL-J", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10007, "link" : "/api/publicationsourcetype/10007", "label" : "Repozitórium", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "REAL-J", "nameEng" : "REAL-J", "linkPattern" : "http://real-j.mtak.hu/@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 145, "snippet" : true }, "oaType" : "GREEN", "oaFree" : true, "validState" : "NO", "idValue" : "2049/8/ÁTT 2015_3_Teljes.pdf#page=16", "realUrl" : "http://real-j.mtak.hu/2049/8/ÁTT 2015_3_Teljes.pdf#page=16", "published" : false, "oldId" : 1318024, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 21214470, "link" : "/api/publicationidentifier/21214470", "label" : "autopszia", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 15, "link" : "/api/publicationsource/15", "label" : "autopszia", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10002, "link" : "/api/publicationsourcetype/10002", "label" : "Egyéb", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "autopszia", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 15, "snippet" : true }, "validState" : "IDENTICAL", "published" : false, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 21214471, "link" : "/api/publicationidentifier/21214471", "label" : "Teljes dokumentum: http://www.agrarlapok.hu/sites/default/files/att_2015_03.pdf#page=16", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 39, "link" : "/api/publicationsource/39", "label" : "Teljes dokumentum", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Teljes dokumentum", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 39, "snippet" : true }, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "http://www.agrarlapok.hu/sites/default/files/att_2015_03.pdf#page=16", "realUrl" : "http://www.agrarlapok.hu/sites/default/files/att_2015_03.pdf#page=16", "published" : false, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 15020837, "link" : "/api/publicationidentifier/15020837", "label" : "Matarka: 2266075", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 33, "link" : "/api/publicationsource/33", "label" : "Matarka", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10003, "link" : "/api/publicationsourcetype/10003", "label" : "Indexelő adatbázis", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Matarka", "nameEng" : "Matarka", "linkPattern" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 33, "snippet" : true }, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "2266075", "realUrl" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=2266075", "published" : false, "oldId" : 14525803, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 1128911, "link" : "/api/journal/1128911", "label" : "ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814", "pIssn" : "0230-1814", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "FOREIGN_AND_HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 1128911, "snippet" : true }, "volume" : "64", "issue" : "3", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 14, "publishedYear" : 2015, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "oaLink" : "http://real-j.mtak.hu/2049/8/ÁTT 2015_3_Teljes.pdf#page=16", "published" : true, "oldId" : 2952392, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 2952392, "source" : "kézi felvitel", "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : false, "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/25538003", "label" : "Süli Ágnes et al. A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre : irodalmi áttekintés. (2015) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 64 3 164-177", "template" : "