{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-19 02:30", "content" : { "otype" : "Citation", "mtid" : 25537970, "status" : "APPROVED", "published" : true, "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2016-10-20T07:58:35.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 15537970, "lastRefresh" : "2022-06-27T13:12:38.551+0000", "lastModified" : "2018-10-16T12:54:00.104+0000", "created" : "2016-03-31T14:36:07.000+0000", "adminApproved" : "2016-03-31T14:36:35.000+0000", "adminApprover" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10021038, "link" : "/api/admin/10021038", "label" : "Törökné Vas Marianna (Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, admin)", "familyName" : "Törökné Vas", "givenName" : "Marianna", "published" : true, "oldId" : 10021038, "snippet" : true }, "publication" : { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 1193165, "link" : "/api/publication/1193165", "label" : "Schmidt J et al. A takarmányozás hatása az állati eredetű élelmiszerek összetételére és minőségére. (2008) Megjelent: A jövő élelmiszerei és az egészség pp. 11-48", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000303, "link" : "/api/subtype/10000303", "label" : "Szaktanulmány (Könyvrészlet)", "name" : "Szaktanulmány", "nameEng" : "Study", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 219, "published" : true, "oldId" : 10000303, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A takarmányozás hatása az állati eredetű élelmiszerek összetételére és minőségére", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 38, "publishedYear" : 2008, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 1193165, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 1193165, "related" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 2952392, "link" : "/api/publication/2952392", "label" : "Süli Ágnes et al. A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre : irodalmi áttekintés. (2015) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 64 3 164-177", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 1134514, "link" : "/api/subtype/1134514", "label" : "Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Összefoglaló cikk", "nameEng" : "Survey paper", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 102, "published" : true, "oldId" : 1134514, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre : irodalmi áttekintés", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 1022949, "link" : "/api/publicationidentifier/1022949", "label" : "REAL-J: 2049/8/ÁTT 2015_3_Teljes.pdf#page=16", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 145, "link" : "/api/publicationsource/145", "label" : "REAL-J", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10007, "link" : "/api/publicationsourcetype/10007", "label" : "Repozitórium", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "REAL-J", "nameEng" : "REAL-J", "linkPattern" : "http://real-j.mtak.hu/@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 145, "snippet" : true }, "oaType" : "GREEN", "oaFree" : true, "validState" : "NO", "idValue" : "2049/8/ÁTT 2015_3_Teljes.pdf#page=16", "realUrl" : "http://real-j.mtak.hu/2049/8/ÁTT 2015_3_Teljes.pdf#page=16", "published" : false, "oldId" : 1318024, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 21214470, "link" : "/api/publicationidentifier/21214470", "label" : "autopszia", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 15, "link" : "/api/publicationsource/15", "label" : "autopszia", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10002, "link" : "/api/publicationsourcetype/10002", "label" : "Egyéb", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "autopszia", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 15, "snippet" : true }, "validState" : "IDENTICAL", "published" : false, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 21214471, "link" : "/api/publicationidentifier/21214471", "label" : "Teljes dokumentum: http://www.agrarlapok.hu/sites/default/files/att_2015_03.pdf#page=16", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 39, "link" : "/api/publicationsource/39", "label" : "Teljes dokumentum", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Teljes dokumentum", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 39, "snippet" : true }, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "http://www.agrarlapok.hu/sites/default/files/att_2015_03.pdf#page=16", "realUrl" : "http://www.agrarlapok.hu/sites/default/files/att_2015_03.pdf#page=16", "published" : false, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 15020837, "link" : "/api/publicationidentifier/15020837", "label" : "Matarka: 2266075", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 33, "link" : "/api/publicationsource/33", "label" : "Matarka", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10003, "link" : "/api/publicationsourcetype/10003", "label" : "Indexelő adatbázis", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Matarka", "nameEng" : "Matarka", "linkPattern" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 33, "snippet" : true }, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "2266075", "realUrl" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=2266075", "published" : false, "oldId" : 14525803, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 1128911, "link" : "/api/journal/1128911", "label" : "ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814", "pIssn" : "0230-1814", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "FOREIGN_AND_HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 1128911, "snippet" : true }, "volume" : "64", "issue" : "3", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 14, "publishedYear" : 2015, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "oaLink" : "http://real-j.mtak.hu/2049/8/ÁTT 2015_3_Teljes.pdf#page=16", "published" : true, "oldId" : 2952392, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 2952392, "source" : "kézi felvitel", "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : false, "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/25537970", "label" : "Süli Ágnes et al. A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételre : irodalmi áttekintés. (2015) ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 0230-1814 64 3 164-177", "template" : "