Duong T. Effects of Combined High Hydrostatic Pressure and Dense Phase Carbon Dioxide on the Activity, Structure and Size of Polyphenoloxidase. (2015) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 80 11 E2486-E2494
[Idézéskapcsolat:25243090]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
25243090
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2015-12-25T20:20:40.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
15243090
Utolsó módosítás
2015-12-25T20:20:40.000+0000
Létrehozás dátuma
2015-12-25T20:19:54.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Duong T et al. Effects of Combined High Hydrostatic Pressure and Dense Phase Carbon Dioxide on the Activity, Structure and Size of Polyphenoloxidase. (2015) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 80 11 E2486-E2494
Idézőközlemény MTMT azonosítója
25243090
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/25243090
Címke
Duong T. Effects of Combined High Hydrostatic Pressure and Dense Phase Carbon Dioxide on the Activity, Structure and Size of Polyphenoloxidase. (2015) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 80 11 E2486-E2494
2020-10-23 01:18