Chakraborty S. High pressure inactivation of polygalacturonase, pectinmethylesterase and polyphenoloxidase in strawberry puree mixed with sugar. (2015) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 95 281-291
[Idézéskapcsolat:25243072]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
25243072
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2015-12-25T19:38:25.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
15243072
Utolsó módosítás
2015-12-25T19:38:25.000+0000
Létrehozás dátuma
2015-12-25T19:37:06.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Kapcsolódó cikk
Chakraborty S et al. High pressure inactivation of polygalacturonase, pectinmethylesterase and polyphenoloxidase in strawberry puree mixed with sugar. (2015) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 95 281-291
Idézőközlemény MTMT azonosítója
25243072
Eredet
Scopus-RIS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/25243072
Címke
Chakraborty S. High pressure inactivation of polygalacturonase, pectinmethylesterase and polyphenoloxidase in strawberry puree mixed with sugar. (2015) FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 0960-3085 1744-3571 95 281-291
2020-08-04 20:08