Won-Suk Lee. Kinetic Studies on the Inactivation of Polyphenoloxdiase (PPO) and Peroxidase (POD) in Citrus and Apple Juices Using Heat and High Hydrostatic Pressure Treatment. (2015) Food Engineering Progress 1226-4768 2288-1247 19 3 181-186
[Idézéskapcsolat:25228754]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
25228754
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2015-12-14T08:53:03.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
15228754
Utolsó módosítás
2015-12-14T08:53:03.000+0000
Létrehozás dátuma
2015-12-14T08:52:59.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Won-Suk Lee et al. Kinetic Studies on the Inactivation of Polyphenoloxdiase (PPO) and Peroxidase (POD) in Citrus and Apple Juices Using Heat and High Hydrostatic Pressure Treatment. (2015) Food Engineering Progress 1226-4768 2288-1247 19 3 181-186
Idézőközlemény MTMT azonosítója
25228754
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/25228754
Címke
Won-Suk Lee. Kinetic Studies on the Inactivation of Polyphenoloxdiase (PPO) and Peroxidase (POD) in Citrus and Apple Juices Using Heat and High Hydrostatic Pressure Treatment. (2015) Food Engineering Progress 1226-4768 2288-1247 19 3 181-186
2020-08-13 04:52