Tóth A. COMBINATION OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE AND HEAT TREATMENT ON LIQUID EGG WHITE. (2015) Megjelent: Book of proceedings - Integration of science in food chain, Food Science Conference 2015 pp. 256-259
[Idézéskapcsolat:25212003]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
25212003
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2015-12-06T19:05:58.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
15212003
Utolsó módosítás
2015-12-06T19:05:58.000+0000
Létrehozás dátuma
2015-12-06T19:05:29.000+0000
Közlemény
Dr. Dalmadi István. Gyümölcskészítmények tartósítása nagy hidrosztatikus nyomással. (2006) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 LX 12 262-264
Közlemény MTMT azonosítója
2262364
Kapcsolódó cikk
Tóth A et al. COMBINATION OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE AND HEAT TREATMENT ON LIQUID EGG WHITE. (2015) Megjelent: Book of proceedings - Integration of science in food chain, Food Science Conference 2015 pp. 256-259
Idézőközlemény MTMT azonosítója
25212003
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Link
/api/citation/25212003
Címke
Tóth A. COMBINATION OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE AND HEAT TREATMENT ON LIQUID EGG WHITE. (2015) Megjelent: Book of proceedings - Integration of science in food chain, Food Science Conference 2015 pp. 256-259
2020-08-15 22:23