{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-29 11:16", "content" : { "otype" : "Citation", "mtid" : 24922165, "status" : "APPROVED", "published" : true, "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2017-05-31T09:26:28.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 14922165, "lastRefresh" : "2021-10-25T13:31:40.047+0000", "lastModified" : "2017-05-31T09:26:28.000+0000", "created" : "2015-07-21T16:22:16.000+0000", "adminApproved" : "2017-05-31T09:26:28.000+0000", "adminApprover" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10032330, "link" : "/api/admin/10032330", "label" : "Illési Éva (admin)", "familyName" : "Illési", "givenName" : "Éva", "published" : true, "oldId" : 10032330, "snippet" : true }, "publication" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 2253885, "link" : "/api/publication/2253885", "label" : "Kállay Tamásné et al. Meggyfajták optimális betakarítási idejének meghatározása a gyümölcs leválasztásához szükséges szakítóerő és fontosabb beltartalmi összetevők mérésével. (2010) KERTGAZDASÁG (1998) 1419-2713 42 3-4 25-33", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Meggyfajták optimális betakarítási idejének meghatározása a gyümölcs leválasztásához szükséges szakítóerő és fontosabb beltartalmi összetevők mérésével", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 653377, "link" : "/api/publicationidentifier/653377", "label" : "Teljes dokumentum: https://adtplus.arcanum.hu/hu/view/KerteszetiEgyetem_KertGazdasag_2010/?query=Meggyfajt%C3%A1k%20optim%C3%A1lis%20betakar%C3%ADt%C3%A1si%20idej%C3%A9nek%20meghat%C3%A1roz%C3%A1sa%20a%20gy%C3%BCm%C3%B6lcs%20lev%C3%A1laszt%C3%A1s&pg=222&layout=s", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 39, "link" : "/api/publicationsource/39", "label" : "Teljes dokumentum", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Teljes dokumentum", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 39, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "https://adtplus.arcanum.hu/hu/view/KerteszetiEgyetem_KertGazdasag_2010/?query=Meggyfajt%C3%A1k%20optim%C3%A1lis%20betakar%C3%ADt%C3%A1si%20idej%C3%A9nek%20meghat%C3%A1roz%C3%A1sa%20a%20gy%C3%BCm%C3%B6lcs%20lev%C3%A1laszt%C3%A1s&pg=222&layout=s", "realUrl" : "https://adtplus.arcanum.hu/hu/view/KerteszetiEgyetem_KertGazdasag_2010/?query=Meggyfajt%C3%A1k%20optim%C3%A1lis%20betakar%C3%ADt%C3%A1si%20idej%C3%A9nek%20meghat%C3%A1roz%C3%A1sa%20a%20gy%C3%BCm%C3%B6lcs%20lev%C3%A1laszt%C3%A1s&pg=222&layout=s", "published" : false, "oldId" : 1663046, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 1135094, "link" : "/api/journal/1135094", "label" : "KERTGAZDASÁG (1998) 1419-2713", "pIssn" : "1419-2713", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 1135094, "snippet" : true }, "volume" : "42", "issue" : "3-4", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 9, "publishedYear" : 2010, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 2253885, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 2253885, "related" : { "otype" : "Thesis", "mtid" : 2986877, "link" : "/api/publication/2986877", "label" : "Pintér Szilvia. Ökológiai és integrált gazdálkodással termesztett csonthéjas és almatermésű gyümölcsök mikrobiológiai és kémiai analízise. (2014)", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 28, "link" : "/api/publicationtype/28", "label" : "Disszertáció", "code" : 28, "otypeName" : "Thesis", "listPosition" : 8, "published" : true, "oldId" : 28, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 9, "link" : "/api/subtype/9", "label" : "PhD (Disszertáció)", "name" : "PhD", "nameEng" : "PhD", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 28, "link" : "/api/publicationtype/28", "label" : "Disszertáció", "code" : 28, "otypeName" : "Thesis", "listPosition" : 8, "published" : true, "oldId" : 28, "snippet" : true }, "listPosition" : 867, "published" : true, "oldId" : 9, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Ökológiai és integrált gazdálkodással termesztett csonthéjas és almatermésű gyümölcsök mikrobiológiai és kémiai analízise", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 1046947, "link" : "/api/publicationidentifier/1046947", "label" : "DOI: 10.14267/phd.2014023", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 6, "link" : "/api/publicationsource/6", "label" : "DOI", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10001, "link" : "/api/publicationsourcetype/10001", "label" : "DOI", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "DOI", "nameEng" : "DOI", "linkPattern" : "https://doi.org/@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 6, "snippet" : true }, "oaType" : "GOLD", "oaFree" : true, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "10.14267/phd.2014023", "realUrl" : "https://doi.org/10.14267%2Fphd.2014023", "published" : false, "oldId" : 1270531, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 1046948, "link" : "/api/publicationidentifier/1046948", "label" : "Corvinus PhD: 758", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 96, "link" : "/api/publicationsource/96", "label" : "Corvinus PhD", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10007, "link" : "/api/publicationsourcetype/10007", "label" : "Repozitórium", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Corvinus PhD", "linkPattern" : "http://phd.lib.uni-corvinus.hu/@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 96, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "758", "realUrl" : "http://phd.lib.uni-corvinus.hu/758", "published" : false, "oldId" : 1270530, "snippet" : true } ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 157, "publishedYear" : 2014, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : false, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "oaLink" : "https://doi.org/10.14267%2Fphd.2014023", "published" : true, "oldId" : 2986877, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 2986877, "source" : "kézi felvitel", "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : false, "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/24922165", "label" : "Pintér Szilvia. Ökológiai és integrált gazdálkodással termesztett csonthéjas és almatermésű gyümölcsök mikrobiológiai és kémiai analízise. (2014)", "template" : "