Chakraborty Snehasis. Kinetic modeling of polyphenoloxidase and peroxidase inactivation in pineapple (Ananas comosus L.) puree during high-pressure and thermal treatments. (2015) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 27 0 57-68
[Idézéskapcsolat:24806713]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
24806713
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2017-11-15T13:09:35.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
14806713
Utolsó módosítás
2017-11-15T13:09:35.000+0000
Létrehozás dátuma
2015-06-06T18:22:22.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Chakraborty Snehasis et al. Kinetic modeling of polyphenoloxidase and peroxidase inactivation in pineapple (Ananas comosus L.) puree during high-pressure and thermal treatments. (2015) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 27 0 57-68
Idézőközlemény MTMT azonosítója
24806713
Eredet
RIS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/24806713
Címke
Chakraborty Snehasis. Kinetic modeling of polyphenoloxidase and peroxidase inactivation in pineapple (Ananas comosus L.) puree during high-pressure and thermal treatments. (2015) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 27 0 57-68
2020-08-10 02:18