Zhang X. Characterisation of polyphenol oxidase and peroxidase and the role in browning of loquat fruit. (2015) CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 1212-1800 1805-9317 33 109-117
[Idézéskapcsolat:24667811]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
24667811
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Megjegyzés
http://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?volume=33&firstPage=109&type=publishedArticle
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2015-10-26T15:12:14.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
14667811
Utolsó módosítás
2015-10-26T15:12:14.000+0000
Létrehozás dátuma
2015-04-18T06:14:06.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Zhang X et al. Characterisation of polyphenol oxidase and peroxidase and the role in browning of loquat fruit. (2015) CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 1212-1800 1805-9317 33 109-117
Idézőközlemény MTMT azonosítója
24667811
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/24667811
Címke
Zhang X. Characterisation of polyphenol oxidase and peroxidase and the role in browning of loquat fruit. (2015) CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 1212-1800 1805-9317 33 109-117
2020-08-09 08:19