Castillo L. High hydrostatic pressure: Can we trust published data?. (2015) ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 1844-7449 2066-7744 8 86-94
[Idézéskapcsolat:24637657]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
24637657
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Megjegyzés
http://www.acta.sapientia.ro/acta-alim/C8/alim8-8.pdf
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2015-10-26T15:11:46.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
14637657
Utolsó módosítás
2015-10-26T15:11:46.000+0000
Létrehozás dátuma
2015-04-05T18:59:02.000+0000
Közlemény
Dr. Dalmadi István. Gyümölcskészítmények tartósítása nagy hidrosztatikus nyomással. (2006) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 LX 12 262-264
Kapcsolódó cikk
Castillo L et al. High hydrostatic pressure: Can we trust published data?. (2015) ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 1844-7449 2066-7744 8 86-94
Idézőközlemény MTMT azonosítója
24637657
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/24637657
Címke
Castillo L. High hydrostatic pressure: Can we trust published data?. (2015) ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 1844-7449 2066-7744 8 86-94
2020-08-04 19:56