Márki E et al. Concentration of liquid whole egg by membrane filtration. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 Suppl. 1 120-132
[Idézéskapcsolat:24605410]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
24605410
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Megjegyzés
SU 1
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2017-11-15T13:07:56.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
14605410
Utolsó módosítás
2018-10-11T14:44:11.716+0000
Létrehozás dátuma
2015-03-23T10:52:55.000+0000
Láttamozva
2015-03-26T12:07:19.000+0000
Láttamozó
Rábitsné Táltos Zsuzsanna (BCE admin)
Közlemény
Egressy-Molnár O et al. Development of a GC-based method for the determination of egg content in dried pasta with the focus on method validation. (2011) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 40 Suppl 23-32
Kapcsolódó cikk
Márki E et al. Concentration of liquid whole egg by membrane filtration. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 Suppl. 1 120-132
Idézőközlemény MTMT azonosítója
2102296
Eredet
WOS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/24605410
Címke
Márki E et al. Concentration of liquid whole egg by membrane filtration. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 Suppl. 1 120-132
2020-08-05 01:58